Programhajók

Városnézés, múzeumhajó, hajós rendezvények – aktuális programok és események a Dunán Budapesten

We ♥ cruising!

Borhajó

Az utazás során 7 különböző híres magyar bort kóstolhat meg különböző hazai pincészetek kínálatából, mely tartalmazza a híres tokaji borokat is. A túra 2 órás, a fedélzeti bárban további borokat, üdítőket, italokat vásárolhat. Két különböző fajta bor kóstolása között ropogtasson pogácsát, hogy az ízek még jobban érvényesüljenek.

Naplemente koktélhajó

Csodálja meg Budapest panorámáját a Dunáról naplementekor, egy hűsítő koktéllal a kezében!

A jegyár tartalmaz 2 alkoholos, vagy alkoholmentes koktélt az alábbiak közül: Cuba Libre, Old Fashioned, Mojito, Pina Colada, Sex on the Beach, Tequilla Sunrise, Gin Fizz

Bulihajó a Dunán

Fedezd fel a budapesti éjszakai élet legújabb színfoltját, indítsd az estét egy party hajóval! Iszogass velünk a hajó bárjában, hallgass zenét, és táncolj, ha kedved tartja, miközben a Dunáról gyönyörködhetsz a kivilágított város fényeiben. Garantált ráhangolódás az éjszakára!

Vacsora a sétahajón élőzenével

Budapest több arcú város. A város lüktetése estére egy kicsit nyugovóra tér, felgyulladnak a fények és egy új város lép ki a szürkületből. E programunk azon vendégeink számára készült, akik szeretik az élőzenét, és szívesen fogyasztanák el vacsorájukat romantikus hangulatban.

Kávé a sétahajón

Programunk azok számára készült, akik napközben szeretnének a város szépségeiben gyönyörködni. Hajóutunk során egy kávé, tea vagy üdítő kíséretében mutatjuk be a Duna-part impozáns épületeit. Coffee & Cruise programunkon a hét minden napján részt vehet!

Kézműves sör kóstolás a Dunán

A kétórás körút során a város legszebb látványosságait csodálhatod meg egy Dunai hajó fedélzetéről, miközben a személyzet bevezet téged a sörkóstolás rejtelmeibe, az ország legkedveltebb sörfőzdéinek 5 különlegessége által.

Lajta Múzeumhajó

Utazz vissza 150 évet a magyar hajózás történetében – ismerd meg az utolsó gőzmeghajtású monitorhajót, amely a Dunát védte a világháborúkban. A Magyar Honvédség tiszteletbeli zászlóshajója az Országház épületénél mutatja be a korabeli hajós életet, fedélzetén végighaladva még a puskapor illatát is érezni lehet.
Izgalmas interaktív hajós múzeum – életreszóló élmény mindenkinek. Megelevenedik a történelem.

Kossuth Múzeumhajó

INGYENES MÚZEUMHAJÓ LÁTOGATÁS
Utazz vissza a századfordulóig a Duna-parton! Az egyetlen, eredeti formájában fennmaradt termes személygőzösön található a Kossuth Múzeumhajó interaktív kiállítása. A látogatók megtekinthetik a hajó gőzgépét, lapátkerekét és kormányállását, sőt a hajósok szakmai segítségével felfedezhetik a magyar hajózás múltját is. Találkozzunk Széchenyi Lánchídja mellett a Kossuth Gőzösön!

Nyitvatartás: minden nap: 12:00 – 23:00

Családi program? Céges Party? Béreljen hajót!

20 fő feletti csoport esetén érdemes elgondolkodnia egy önálló hajó kibérlésén, kollégáink örömmel adnak Önnek egyedi ajánlatot.

BKV hajójárat

Menetrendszerinti hajójáratok a BKK üzemeltetésében Budapesten. A mentrendi információkat a BKK szolgáltatja.

Kirándulóhajók

Szentendre, Esztergom, Visegrád, Pozsony, Bécs, Komárom - remek hajós úticélok egy tartalmas családi hétvégére!

Programhajók

Városnézés, múzeumhajó, hajós rendezvények - aktuális programok és események a Dunán Budapesten

Gasztrohajók

Ebéd, vacsora, romantikus környezet vagy exkluzív vendéglátás - a Duna különféle hajói szeretettel várják!